Limburg sterk divers

Limburg is sterk divers. Daarop zijn we fier, en dat willen het provinciebestuur en verschillende adviesraden laten zien. Daarom vragen we aan alle creatieve Limburgers (groot en klein) om een kunstwerk te maken waarin je toont wat voor jou diversiteit betekent. En door op 9 juni de dag van diversiteit te komen vieren op de Grote Markt van Hasselt.
Wie wil deelnemen, bezorgt ten laatste op 30 mei een foto van zijn kunstwerk aan gelijkekansen@limburg.be . Zo kan je tot € 500 winnen. Er zijn 3 juryprijzen, en 1 publieksprijs te winnen.
De prijsuitreiking zelf vindt plaats op 9 juni tussen 15 en 18 uur op de Grote Markt van Hasselt. Je kan dan de kunstwerken bekijken en krijgt er een spetterende show van originele acts bovenop. Gastvrouw is Frieda Van Wijck.
Je vindt alle informatie over de actie op onze website: www.limburg.be/sterkdivers .

Brochure: De liefde maakt een klein bed groot
Gedichtenstroom in Klim Op
Omgaan met diversiteit

Advertenties

2 reacties»

[…] Limburg sterk divers Brochure: De liefde maakt een klein bed groot Onderzoek naar de seksualiteit en relaties van holebi’s Vind ik leuk:LikeBe the first to like this. […]

[…] Limburg sterk divers oPEN hOUSE – holebi Maasland Regenboogposter tegen antihomogeweld Vind ik leuk:LikeBe the first to like this. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: