Veertiger met geweld overvallen in station

Een 47-jarige man uit Londerzeel is zaterdag met geweld overvallen in het centraal station van Mechelen. Hij werd onder andere beroofd van zijn geld en bankkaart. Dat meldt de lokale politie.

De veertiger begaf zich naar perron 5 toen hij op de trappen door drie onbekenden tegen de muur werd geduwd. Een van de overvallers nam de portefeuille uit de broekzak van het slachtoffer, waarna de drie op de vlucht sloegen.

In de Bruul konden agenten zaterdag ook twee kledingdieven vatten. “De twee mannen, van allochtone afkomst en zonder adres van inschrijving, werden gevat nadat ze in een grote kledingzaak kledij hadden gestolen”, zegt commissaris Maurice Dommicent.
De dieven hadden een plastieken tas bij die aan de binnenkant was bekleed met een folie. Die techniek wordt wel meer gebruikt om het alarmsysteem te omzeilen.

> Cartoons >

‘Hij eiste seks in ruil voor maaltijdcheques’
Steeds meer mensen krijgen geld terug van belastingen
Facebook wil eigen munt als universeel online betaalmiddel

Advertenties

1 reactie»

  Cartoons « Diversiteit in licht ! wrote @

[…] Veertiger met geweld overvallen in station Bestuur Elfstedentocht wil geen ‘kunstijs’ Toerisme beide Limburgen richt zich op Duitsers. Yes, we can Anciaux dan toch naar SP.A Woord van het jaar is swaffelen. “Anciaux is welkom als hij ons project versterkt” Klein Detail stelt winterprogramma voor Wereldtop over bankcrisis op komst Discriminatie op de huisvestingsmarkt Is Holebi zijn een keuze? Kraanbezetting De depressie-industrie: waarom wij steeds ongelukkiger worden Vergeet zonnecellen, in de toekomst plaatst u zonneramen “12.500 euro korting voor wie in Limburg eerste huis bouwt” Akkoord sociaal-economisch meerjarenplan tot 2011 “We zijn collectief aan het verarmen” ‘Een pot nat’ Nieuw schoonheidsinstituut in Maasmechelen […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: