5.000 niet-ingevulde vacatures in Limburg

Het aantal vacatures in Limburg is vorig jaar flink gestegen, maar het aantal openstaande vacatures stijgt een pak sneller

Alarmbel
De organisatie van zelfstandige ondernemers trekt daarom aan de alarmbel en schuift een tienpuntenplan naar voor…

“Er zijn immers twee pijnpunten: de motivatie én vorming van de werknemers voldoen niet meer”, aldus Stockmans Unizo Limburg.

56/58 xena omega HECHTEL, thuis zitten dat staat gelijk aan elektronische enkelband en tewerkstelling is kankeren in onze samenleving en je moet bovendien over een sterk gezondheidsnetwerk beschikken anders kom je kreupel d’ruit. Job is een topsport met dopingschandalen.

@54/56 Robert Koch KINROOI, we zijn niet gebaat met allerlei verzinsels over zogezegd harder werken en voor minder geld. Markt Mentaliteit veranderen? Ieder netwerk behoudt zijn PAtenten. Je kunt meewerken aan de gevaarlijke kunstvoorwerpen deze ze op de arbeidsmarkt smijt en gaan stinken in de verbrandingsovens. of laat het veilig opbergen in een project.

@53/56 piwi pawi VUCHT, de onbeschofte ben jij en misschien ben jij wel zo’n stinkzak en doet de verbrandingsovens alsmaar harder stinken. En ben jij het niet deze aan het lullen is, tewerkstelling is er niet voor ieder.

Oudere en jongere werklozen worden harder aangepakt-hbvljobs.be … …48/50 Robert Koch KINROOI, mentaliteitsproblemen? 50/50 johnny gr OPGLABBEEK, ambtenaren??? …d’r is Erfenisrecht, PAtenten,… Als het ondemocratisch blijft dan gaan de verbrandingsovens nog harder stinken.

45/45 A. Thinker DIEPENBEEK, een werkloosheidsuitkering (dop) en allen in zo’n hulporganisaties.be – activiteit dan is er sociale controle en is nuttig.

44/45 piwi pawi VUCHT, je bent een rottende stinkzak… waarom zou ik zoiets dienen te kopen, om zoals jij naar massamoord te gaan stinken. Koop jij dat krapuul. 45/45 A. Thinker DIEPENBEEK, interimjob… je krijgt geen contract met onbepaalde duur, want de medische wereld stuurt werkonbekwamen de arbeidsmarkt op, om de sociale kassen aan te spreken.

42/42 patricia tucker OPGRIMBIE, dus jij vindt dit “Recordaantal bedrijven over de kop in september 2011 – Hbvl.be & Jaarlijks tweehonderd doden door te veel pijnstillers – Hbvl.be” onzin? en dat voor een videorecorder, digibox, dvd-speler, Wii !-console enof de Playstation ….en verder de graskantmaaier, takversnipperaar, verticuteermachine, bladblazer/-zuiger …en rook/geur/warmte-melders, veiligheidsystemen. Je sleurt soms d’r erg veel de dood in.

@38/39 jos cox ACHEL blijkbaar kan m’n zo nog aan een aanvaardbaar inkomen geraken, wanneer je in zo’n medisch schandaal zit.

37/39 A. Thinker DIEPENBEEK, dat doet denken aan de geSTAPo met hun verhoorkamer & iedere smartfone heeft de mogelijkheid… en dat hebben van een diploma, geeft je inderdaad geen plaatsje. D’r is meer nodig om een werkplaats te bemachtigen.

@37/37 piwi pawi VUCHT, dan heb jij misschien rente op de beurs… zo ’n stinkzak dat met corruptie d’r geraakt is om nog extra wat meer naar je rekening te krijgen. Of je bent klant bij Interim en jouw vriendjes-politiek betaalt jouw uitkering maar werken doe je gewoon niet. En hoe pak je medische corruptie aan? Niet iedereen heeft recht op, alleen diegenen deze ook de macht heeft om aan medische ongeschiktheid te geraken ivm RVA-schorsingsmacht.

@27/35 Philippe Kets SINT-TRUIDEN, dus jij wilt loonsverlaging en iedereen is dan aan het werk? Hoe ga je de administratiekosten daarvan dragen en hoe ga je de files oplossen? en hoe pak je medische kosten aan… Helft van Limburgse werklozen krijgt lagere uitkering – hbvl.be en jij stinkt naar Vijf verbrandingsovens op Remo-stort in Houthalen-Helchteren …– hbvl.be

@33/33 piwi pawi VUCHT, wat een mensonwaardige reactie. Je bent zekers zo eentje… in ieder koning ‘s huis de videorecorders, digibox, dvd-speler, Wii !-console enof de Playstation ….en verder de graskantmaaier, takversnipperaar, verticuteermachine, bladblazer/-zuiger …en rook/geur/warmte-melders, veiligheidsystemen maar laat ons weer bezinnen en lezen CV, TAXONWEB en TESTAMENT.BE

@32/33 rudy poelmans HELCHTEREN, al eens naar de vacatures gekeken voor gepensioneerden?

Unicef waarschuwt voor voedselcrisis in Afrika
Helft van Limburgse werklozen krijgt lagere uitkering
Vlaanderen heeft geen nieuwe verbrandingsovens nodig

Advertenties

1 reactie»

[…] afvaloven niet in Houthalen maar in Beringen 5.000 niet-ingevulde vacatures in Limburg Vlaanderen riskeert Europese boete voor fijn stof Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: