Portier opent het vuur in dancing bij Dilsen-Stokkem

Er vielen geen gewonden, maar het parket van Tongeren tilt zeer zwaar aan de feiten. “Het gaat om disproportioneel geweld. Blijkbaar wordt het portiersmilieu ingenomen door Oost-Europeanen en die kunnen behoorlijk driest te werk gaan”, zei Dominiek Renotte van het Tongerse parket zondag.

@7 Wat is …alleen geweld gebruikt indien nodig? Dat de politie-k dat eens grondig uitzoekt… zie eerdere reactie: De federale politie heeft in Ieper een centrum voor geweldbeheersing geopend.

Voor rede vatbaar zijn?, het gehele verhaal kennen… zelden kent m’n de moraal van het verhaal.

Het domste woord dat m’n uitvond is wellicht Çavaria en met welk geld m’n ook betaald… en criminaliteit ontstaat daar waar macht(smisbruik) is. Laten we de website Tax-on-web lezen.

Dancings sluit men al de laatste 25 jaar. Te veel problemen en m’n kan niet meer dansen. Gewapende, buitenlandse buitenwippers? Ze zullen toch mbt hun werk kennis dienen te hebben over deze regio en dat kan in zo’n centrum voor geweldbeheersing. Wanneer m’n in alle HoReCa vuurwapens dient te bezitten 😕 D’r is reeds heelwat wetgeving in HoReCa… en Open-VLD creëert ‘r Far West. Gewoon wegblijven uit dancings? We dansen op feesten.

Daar worden ook PINK Sundays georganiseerd en lees ook een incident… 14/12 – Koppel beschuldigt organisatie Winterland van homohaat (video) & De federale politie heeft in Ieper een centrum voor geweldbeheersing geopend.

Koppel beschuldigt organisatie Winterland van homohaat (video)
Politie opent centrum geweldbeheersing
Lazzurra goes PINK

Advertenties

No comments yet»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: