Centrum Racismebestrijding zelf aangeklaagd voor racisme

Een Brusselse politiecommissaris heeft het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) aangeklaagd voor racisme.

Volgens het tijdschrift Joods Actueel lanceerde een van de lesgeefsters van het CGKR na “enkele bedenkelijke commentaren over homo’s” de volgende uitspraak over de Joden: “Die mensen kunnen zich alles permitteren omdat ze geld en financiële macht hebben, maar ook omdat ze ons schuldgevoel voor de Holocaust steeds uitbuiten”.

De agenten reageerden geschokt, aldus Joods Actueel.

Centrum Racismebestrijding zelf aangeklaagd voor racisme

@23 in Doel(schelde linkeroever) komt zeewater en Opel-gebouwen staan droog… dat overvloeden van koning-IS-huis …Of het Bart De Wever is aan frituurBarak Failure? Welke eisen heeft n-VA inzake economie – de Oosterweelverbinding en de Lange Wapperbrug ?

22/21 in de GVA 21/06/’10 “Binnen 50 jaar zijn er geen joden meer in Antwerpen”

21/21 Gaat het weer over misbruik… Het woord – onze dienst Diversiteit kent al helemaal geen holebi’s en Çavaria kent m’n ook niet. Homoseksualiteit is hier niet. Misschien kan zoiets bestaan in Antwerpen – pride… maar wie weet zoiets???

Art.
CGKR nodigt iedereen uit op zijn vormingscursussen

“Ze zijn beïnvloed door het feit dat ze naar de concentratiekampen gestuurd werden”WO II & Joden en Homo’s… DINKY … d’r is toch Tax-On-Web 😕 … www.gelijkekansen.be & “de concentratiekampen” kennislabo.toerismewerkt

Gelijke kansencentrum klaagt beschuldigingen van racisme aan

Diversiteit.be = CGKR werkt samen ivm HoLeBi’s samen met Çavaria.be & gehandicapten oa V.laamse F.ederatie G.ehandicapten.be …in het centrum is d’r geen plaats voor Racisme noch Discriminatie …sport kent dat wel met Koning Voetbal. Wij hebben de Olympische spelen met op ieder veld z’n specialiteit.

@19 Gij zijt zekers een boerenkost eter en zou je dan niet beter in je schuur gaan zitten ipv World Wide Web. Wij hebben zojuist Sinterklaasfeest gehad.

Joden en Homo’s… DINKY … d’r is toch Tax-On-Web 😕

Omgaan met diversiteit
Oproep voor een apolitiek Centrum voor Gelijke Kansen krijgt bijval
Gemeenteraadslid: “In Auschwitz is niets te zien, alleen een barak”

Advertenties

2 reacties»

[…] Centrum Racismebestrijding zelf aangeklaagd voor racisme Kamerlid Louis: “Sekswerkers moeten statuut en pensioen krijgen” Gezinsgeweld blijft taboe Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]

[…] ‘grapt’: “Welkom op de trein naar Auschwitz” Centrum Racismebestrijding zelf aangeklaagd voor racisme Tunnel onder Brussel of tweede grote Ring? Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: