Nieuwe fietsverbinding van Dilsen-Stokkem tot As

Volgens de plannen vertrekt de nieuwe fietsverbinding aan het station in As. Via een fietsbrug over de drukke Europalaan, loopt het pad door het huidige grindwinningsgebied van As richting de voormalige spoorweg As-Eisden. Daar komt een tunnel waarna de fietsers via de Hoeveweg, in de geschiedenis een belangrijke verbinding tussen As en Lanklaar, naar de Litzberg rijden. Onderweg passeren de toeristen dan ook nog eens de toekomstige hoofdtoegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen op de voormalige mijnterreinen.

Ook Teema International pikt een graantje mee. Tenminste als het eindelijk een bouwvergunning krijgt voor het recreatieve verblijfspark op de oude mijnontginning. Omdat de Hoeveweg gedeeltelijk door natuurgebied loopt dringt een herbestemming zich op, waardoor ook de Litzberg meteen geregulariseerd zou zijn. Het dossier ligt momenteel bij het provinciebestuur.

Nieuwe fietsverbinding van Dilsen-Stokkem tot As

Vakantiepark op terrils geen probleem meer
Nieuwe weg in Eisden leidt doorgaand verkeer N78 rond Maasmechelen
Tuikabelbrug

Advertenties

1 reactie»

[…] over porno wint de Diamanten Kogel Nieuwe fietsverbinding van Dilsen-Stokkem tot As Kamerlid Louis: “Sekswerkers moeten statuut en pensioen krijgen” Vind ik leuk:LikeWees de […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: