Vakantiepark op terrils geen probleem meer

DILSEN-STOKKEM/MAASMECHELEN – De Vlaamse overheid keurde het uitvoeringsplan voor de bipool Eisden-Lanklaar goed. Daarmee verandert een industriezone in recreatiegebied.

Bouwheer Teema Internationaal wil al enige tijd een ambitieus project verwezenlijken in het unieke gebied.

De goedkeuring van de bipool Eisden-Lanklaar betekent eveneens goed nieuws voor Maasmechelen Village. Aan het plan is de uitbreiding van de outlet, gelegen aan de andere kant van de terrils, gekoppeld. Die kan nu met 12.000 vierkante meter uitbreiden. Concrete invulplannen bestaan nog niet, maar dat het een extra troef wordt staat buiten kijf.

Tot slot omvat het plan de bouw van een nieuwe toegangsweg van de Boslaan naar het vakantiepark. De verbinding gebeurt met een turborotonde. De werken starten volgend jaar. De naam van de straat is al bekend: Nationaal Parklaan.

Vakantiepark op terrils geen probleem meer

Vandaag weer een onweer met heel wat hagel. Hopelijk bezinnen ze tijdig en houden ze gewoon één hotel in piramidestijl en achterzijde (industriepark) robotic-parking en enkele vakantiehuisjes – paalwoningen bijvoorbeeld. Verder hetgeen huisjes betreft kan men op de terril aanzijde Bi-pool welzijns-workshops realiseren. Het volautomatisch kerkhof kan elders en de huidige kerkhoven kan m’n bijwerken met …Dankzij de periscopen die je vindt op drie strategische plekken in Maasmechelen.

Dat komt toch aan Bi-pool Vilvertstraat-Meerkensstraat… een thema-hotel: fietsen en wandelen… een shweeb-route door het Maasland

Provincie zet industriegebied om in bungalowpark
Prestigieuze kantoorgebouw van de mijn in Eisden
Stof op twintig jaar oude plannen eindelijk weggeblazen

Advertenties

1 reactie»

[…] Vakantiepark op terrils geen probleem meer Nieuwe weg in Eisden leidt doorgaand verkeer N78 rond Maasmechelen Tuikabelbrug Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: