Grootschalig onderzoek naar relatiebreuken bij holebi’s

***Advertentie***

Deelnemers gezocht voor een grootschalig onderzoek bij holebi’s over het psychosociaal functioneren na een relatiebreuk!

Lessius Hogeschool Antwerpen en Universiteit Gent nodigen je uit voor deelname aan een grootschalige studie in Vlaanderen. Aan de hand van deze studie wensen we de kennis over het psychosociaal functioneren na een relatiebreuk bij holebi’s te vergroten. Tot op heden heeft dit onderwerp immers slechts weinig aandacht gekregen binnen de onderzoekswereld. Uw bijdrage aan dit onderzoek is dan ook van groot belang.

Iedereen die ouder is dan 18 en die een vaste homoseksuele relatie had die de laatste 2 jaar verbroken is, kan deelnemen. Dit doe je door te surfen naar http://www.scheidingsstudie.ugent.be. Als je alle vragenlijsten volledig invult, maak je bovendien kans op een Fnac-bon van 20€!

Mocht u vragen of bedenkingen hebben, dan mag u altijd contact opnemen met Dr. Kasia Uzieblo (Kasia.Uzieblo@Lessius.eu – 03/2410829) of Olivia De Smet (Olivia.DeSmet@UGent.be – 09/2649416).

Veel dank!

De onderzoekers: Dr. Kasia Uzieblo (Lessius Antwerpen) en Olivia De Smet (UGent) En enkele enthousiaste thesisstudenten: Yasmine Cuyt, Wesly Croymans en Wout Desmet

Advertenties

1 reactie»

[…] doet een orgasme in je hoofd ? Omgaan met diversiteit Grootschalig onderzoek naar relatiebreuken bij holebi’s Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: