Maasmechelen blijft toeristisch centrum

MAASMECHELEN – Maasmechelen blijft erkend als toeristisch centrum. Vanuit economisch standpunt is dat belangrijk. Winkels mogen immers ook op zondag open zijn.

‘Decathlon in de zone tussen Maasmechelen Village en het Sportpark een complex’ aleens aan een sport- recreatiezwembad gedacht?

‘de ontwikkeling van de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.’ Een thema-hotel Fiets- wandel-routes en een shweeb-route doorheen Maasmechelen naar de high-lights… het woon-winkel-complex – Ecopolis (voormalig scheepswerf)

“toeristische attracties,” Esoterisch attractiepark op het Kempisch Steenkoolterrein enkele attracties en met een opdrachtspel (Pyriet?)

“Ook het concept van Maasmechelen Village is uitgesproken toeristisch ” om ‘r nog meer van te kunnen genieten… kan Kringwinkel “decoratie-kastjes” erin onderbrengen… video-recorders, dvd-spelers en dergelijke spel-consoles.

“Shoppingcenter M2 startte een paar weken geleden de bouw van vier grootwinkels met een totale oppervlakte van 3.200 vierkante meter.” dat Facebook zich vestigt in Shoppingcenter M2.

“Op langere termijn is het de bedoeling dat er naast Maasmechelen Village een winkeldorp komt. ” Thema-workshops… Welzijn en aan de Bi-pool een welzijnscentrum – Wellness

En m’n kan nog markten organiseren en vooral kermis en jaar-evenementen & gestrande-projecten… Velocity feliciteert Eddy Merckx (Maasmechelen) – Het Nieuwsblad… in  Maasmechelen Village  enzovoorts

Het Maasland beleven met Funmap
Provincie zet industriegebied om in bungalowpark
Stadspark met 150 appartementen

Advertenties

2 reacties»

[…] ontwerpen alternatief voor Spartacusplan Maasmechelen blijft toeristisch centrum Provincie zet industriegebied om in bungalowpark Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]

[…] focust op lifestyle Maasmechelen blijft toeristisch centrum Prestigieuze kantoorgebouw van de mijn in Eisden Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: