Alle Carrefour-winkels zaterdag gesloten

Overmorgen blijven minstens 117 Carrefour-winkels in het land gesloten. Het gaat alvast om de 56 hypermarkten en 61 supermarkten die Carrefour zelf uitbaat, maar het is niet uitgesloten dat ook de franchisewinkels hinder ondervinden. Vandaag bleven al enkele winkels gesloten, en ook morgen zijn acties waarschijnlijk.

Alle Carrefour-winkels zaterdag gesloten

Sara x, Maasmechelen

‘k lees hier Carrefour wilt hier weg? Zijn de gronden te zwaar bevuild? ‘k lees hier failliet wegens de hongerlonen dezen ze elders uitkeren… ze praten over fruit en ’t gaat over appel en peer… een appel is geen peer hoor! en wanneer je 37.000 inwoners hebt en 3x Carrefour 2x Aldi, Lidl,… enzovoorts dan kun je de helft verlieslatend weggooien. En ook al klopt de rekensom… t’is gene wiskunde dat menig klant in een Hyper… warenhuis boodschappen doet waar je “alles” kunt vinden.

‘k lees hier ontslagen na zovele jaren dienst bedankt… en vaste job… de ander heeft ’t gehad van profitariaat (werkloosheiduitkering). Het profitariaat zit op het secretariaat van 3xCarrefour in’t zelfde centrum en een vast hooginkomen willen hebben en in grootste luxe wonen en reizen… en als stokpaardje menig werkloze(met een arbeidsbeperking) met een armoede-inkomen uitkafferen. Dat zijn de trotse werknemers deze hoogmoedig naar buitenkomen als de persoon wie je niets kwalijk kunt nemen.

Reorganisatie is steeds nodig… de wereld staat niet stil… de klant is veeleisend en maar goed dat deze ’t laat weten. Ikzelf vind geen gezelligheid meer en de ambachten… Hypermarkten… <-> shopping-center

M2 belooft vervanger voor Carrefour
Duidelijke visie over Rijksweg blijft uit
Wonen en winkelen in één complex
Vlaanderen heeft geen nieuwe verbrandingsovens nodig
Personenbelasting gaat naar OCMW
Shopping 1 krijgt nieuw kleedje

Advertenties

1 reactie»

[…] 2000 meldingen van geweld in ziekenhuizen De kerk is geen democratie Alle Carrefour-winkels zaterdag gesloten Personenbelasting gaat naar OCMW YouTubetaks “Belastingbetaler moet weten hoeveel koningshuis […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: